להזמנות חייגו 076-5402365
ללא דגנים מתכוון שלב שני מקורות חלבון ליצירת טעם ייחודי. חלבון שעבר הידרוליזה משמש גם לשיפור התכונות ההיפואלרגניות של המזון. תוספת של ופרוביוטיקה מקדמת את בריאות מערכת העיכול, בעוד שיחס טוב של אומגה 3 ואומגה 6 עוזר לשמור על עור ופרווה בריאים
שירות מהלב
אתר מאובטח
רכיבים
עופות (35%, מתוכם הודו טרי מעצם 15% וחלבון עופות מיובש 20%), פתיתי תפוחי אדמה מיובשים, שומן עופות (11%), אפונה, אפונה מפוצלת, חלבון עופות מיובש (10%), חלבון ארנב מיובש (4% ),